Siirry pääsisältöön

Kirjoittaa e-kirjaa ja tienaa rahaa sen myynnistä

  E-kirjojen kirjoittaminen Internettiin julkaistaan päivittäin kymmeniä uusia e-kirjoja, joiden hinta alkaa muutamasta eurosta satoihin euroihin.  Amazon ja Nord Print ovat yrityksiä, joiden avulla voi julkaista oma e-kirjaa internettiin. Kirjat, lukeminen Valitse mielenkiintoinen aihe ja sellaisen, josta voi kirjoittaa hyvin ja paljon.  Tässä tienaustavassa kyse ei ole äkkirikastumisesta ja tässä kerrotaan vain, miten niillä voi tienata rahaa. E-kirjan kirjoittamiseen kuluu paljon aikaa, mutta se on kannattava, jos kirjaa myy hyvin. E-kirjojen suosio on kasvussa ja myös yrityksiä, jotka tarjoavat e-kirjoja kuukausimaksua vastaan.  Hankalin asia e-kirjan julkaisemisessa ja myymisessä on itse kirjoittaminen. E-kirjan tulee olla laadukas ja mielenkiintoinen, sen täytyy olla hienosti muotoiltu kirja ilman kirjoitusvirheitä.  Kun e-kirja on valmis julkaistavaksi, niin siitä voi markkinoida erilaisilla alustoilla, näitä ovat Facebook, Instagram, omat nettisivut, blogit tai

Kuinka tienata rahaa vastaamalla maksettuihin kyselyihin | M3Panel kokemuksia

M3Panel on tutkimuslaitos, joka pyrki keräämään tietoja markkinatutkimuksia ja mielipidemittauksia varten. M3Panel tekee yhteistyötä eri yhdistysten, yritysten ja vironomaisten kanssa, jotka käyttävät kerättyä dataa uuteen palveluun tai tuotteen kartuttamiseen. 

M3Panel on pohjoismaissa toimiva firma, ja se noudattaa kunkin maan lakeja ja asetuksia henkilökohtaisen tietojen tallentamisesta. Tutkimuksiin tai kyselyihin osallistuminen on vapaaehtoista, mutta mitä enemmän vastauksia M3Panel saa sitä enemmän tutkimuksen laatu paranee. 

M3Panelin tutkimuskyselyissä kysellään vastaajien mielipiteitä uusista tuotteista, digitaalisista mainoksista esim. TV-mainoksesta ja ajankohtaisista aiheista. Muutama esimerkki aihe voi olla urheilu tai politiikka. M3Panel palkitsee jokaista kyselyyn vastaaja pisteillä, joita voi käyttää heidän paneelimyymälässä tai arvonnoissa. M3Paneliin liittyminen on täysin ilmaista ja M3Panel ei lähetä roskasähköpostia.

Kuinka tienata rahaa vastaamalla kyselyihin
M3Panelin kirjautumissivu

Yksinkertaisesti M3Panel toimii siten, että jokaisesta kyselystä johon vastataan, niin saa vastaaja pisteitä. Kerätyillä pisteillä voi tilata erilaisia pienkoristeita tai lunastaa superlahjakorttia. Minimäärä pisteitä, joilla voi lunastaa superlahjakortin GoGift.io verkkosivuille on 1 750. Kyseinen pistemäärä vastaa rahana 10 euroa. Opas superlahjakortin lunastamiseen. (Suomeksi)
Ansaituilla pisteillä voi myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, joka alkaa 500 pisteellä. 
M3Panelilla on laaja valikoima erilaisia pienkoristeita ja valikoimasta löytyy myös elektroniikka. 
M3Panelin lahjakortin valikoima
M3Panelin lahjakortin valikoima
Rekisteröitymisen jälkeen tulee täyttää M3Panel-tilin profiilia, jossa kysellään työstä, vakuutuksesta ja jne. Mitä tarkempia tietoja M3Panel saa profiilista, sitä kohdennetumpia kyselyitä vastaaja saa. Palkkion eli pisteiden suuruus riippuu kyselyn pituudesta ja aiheesta. Lyhyin kyselytutkimus M3Panelin sivuilla on kestä kolme minuuttia, josta maksetaan 50 pistettä. 

M3Panelin etusivu tietokoneella
M3Panelin etusivu tietokoneella 

M3Panelin verkkosivuilla voi osallistua myös arvontoihin kerätyillä pisteillä. Arvontoihin osallistuvat kaikki arpalipukkeen ostajat ja palkintona on eri summaisia superlahjakorttia alkaen 65 eurosta 3 350 euroon. M3Panelilla on myös oma mobiilisovellus, joka on ladattavissa Google Play Kaupasta ja Apple Storesta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mistä saada lisätuloa Suomessa? - Ansaitsee lisätienestiä näillä vinkeillä

Mistä saada lisätuloa Suomessa? Lisätuloja voi olla monella tapaa tarpeen, jos haluaa esimerkiksi säästää jotain tavoitetta varten, kattaa yllättäviä menoja tai nauttia elämästä enemmän. Onneksi on olemassa useita keinoja, joilla voi hankkia lisätuloja kotona tai työn ohessa. Tässä artikkelissa esitellään muutamia ideoita, jotka voivat auttaa sinua lisäämään tulojasi. Yksi tapa on toimia freelancerina ja myydä omaa osaamistaan tai ammattitaitoaan erilaisiin kirjoitus-, käännös-, suunnittelu- tai konsultointitehtäviin. Voit etsiä sopivia töitä netistä eri alustoilta, kuten Upwork, Fiverr tai Free.fi, ja valita niistä sellaisia, jotka kiinnostavat sinua ja sopivat aikatauluusi. Freelancerina voit määritellä oman hintasi ja työskennellä joustavasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Toinen vaihtoehto on valmistaa ja myydä omia tuotteitasi, kuten käsitöitä, koruja, leivonnaisia tai vaatteita. Voit hyödyntää omaa luovuuttasi ja kädentaitojasi ja luoda jotain uniikkia ja arvokasta. Voit m

Näin voi tienata rahaa blogilla vuonna 2023 | Parhaat blogialustat aloittelijoille

Näin voi ansaita rahaa kirjoittamalla blogia Blogin mainostulo voi olla hyvä lisätulon lähde, jonka voi tienata vaikka työn ohella. Nykyään on helppoa rekisteröidä verkkotunnusta ja perustaa blogi. Tämän artikkelin olen kirjoittanut Blogger.com alustalla. Kyseinen alusta on hakukoneyhtiö Googlen omistama blogipalvelu. Blogin perustamiseen tarvitset aluksi vain blogialustan. Näitä ovat Blogger, WordPress, Webnode ja Weebly. Tämä artikkeli on kirjoitettu Blogger alustalla. Internet on tehnyt bloggaamisesta valtavirtaa siihen pisteeseen, että verkossa voi olla yli puoli miljardia blogia, kun luet tätä artikkelia. Oletko yllättynyt siitä, että kuinka monta verkkosivua ja blogia ilmestyy kun kirjoitat hakukenttään "tienaa rahaa netissä" tai samanlaista hakusanaa. Ensimmäinen steppi on valita itsellesi kiinnostava aihe, josta pystyt kirjoittaa tekstejä. Niche eli aihe, josta sinulla on tietoa ja kokemusta. Toisena sinun tulee julkaista artikkeleita ja kirjoittaa hakukoneen ystäväll

Miten voi tienata rahaa helposti TikTokin avulla

TikTok on mobiilisovellus, johon voi ladata videoklippejä nähtäväksi maailmalle. TikTokin avulla voi myös tienata rahaa. TikTokissa voi toimia sisällöntuottajana ja tehdä videoita omasta mielenkiinnon aiheesta ja harrastuksesta.  Rahan tienaaminen TikTokin avulla on pitkä prosessi siitä syystä, että videot menevät viraaliksi ja niiden katselukerrat kasvavat kokoajan. Mitä enemmän seuraajia löytyy TikTok tilillä, sitä suurempia ovat mahdollisuudet tienata rahaa sillä sometilillä.. Yksi näistä keinoista tienata rahaa on solmia yhteistyötä pienen yrityksen kanssa. Näin nimittäin toimivat eri pienet mikrovaikuttajat. Yritys saa näkyvyyttä TikTokissa ja sen mahdollisten asiakkaiden määrä kasvaa. Saman aikaan sisällöntuottaja saa korvausta firmasta. Nykyään mikrovaikuttajia on paljon eri somealustoilla ja heillä on seuraajia välillä 1000- 10 000.   Tämän sovelluksen avulla yritys saa tunnettavuutta nuorten välillä, sillä nuoret käyttävät eniten TikTokkia. Vaikka hyville ansiolle on vaikea pä